Invulsessie Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit

22 apr 2022 | Antwerpen

Hoe ver staat jouw organisatie in digitale ontwikkeling? Met behulp van de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit kan je je organisatie evalueren en ontdekken wat jouw digitale groeimogelijkheden zijn. Dit doe je gemakkelijk vanachter je (thuiswerk)bureau, maar op 22 april kan het ook in groep. Op die dag organiseren we een begeleide invulsessie in samenwerking met Cultuurconnect.

Wat gaan we doen?

We vliegen erin met een introductie tot de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit. Vervolgens gaan we aan de slag met een gezamenlijke invulsessie. Meemoo-collega Bart Magnus en Edith Leblanc van Cultuurconnect zullen je gedurende de namiddag bijstaan met hulp en advies.

Bovendien maak je kennis met de andere deelnemers en kom je te weten hoe zij kijken naar digitale ontwikkeling binnen hun organisatie. Zin om hen te leren kennen? We gaan van start vanaf 13.30u.

Voor wie is dit interessant?

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die actief is in het brede culturele veld. Denk aan organisaties uit de erfgoed- en kunstensector, bibliotheken, culturele centra, sociaal-artistieke organisaties, steunpunten, ondersteunende organisaties en dergelijke. De invulsessie vindt plaats bij Plantin-Moretus en is dus in het bijzonder interessant voor andere organisaties in het Antwerpse.

Praktisch

Wanneer?

Op vrijdag 22 april komen we samen, van 13u30 tot 16u. Je kan je tot 19 april inschrijven voor een van de sessies.

Waar?

We verwachten je in het Museum Plantin-Moretus, Vrijdagmarkt 22, 2000 Antwerpen. Hoe je daar geraakt? Dat lees je hier. De workshop gaat door in het auditorium, vlak boven de museumshop. Helaas is het auditorium niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Er is plaats voor 9 deelnemende organisaties, met tot twee plaatsen per organisatie. Schrijf je dus gerust in samen met een collega, vul in dat geval wel elk het inschrijvingsformulier in.

Schrijf je hier in voor de workshop:


Er mogen foto's van mij genomen worden?

Deze foto's mogen gebruikt worden in de communicatie van meemoo?

Hieronder vind je een link naar ons privacybeleid voor evenementen.* Ga je hiermee akkoord?

*Ga naar het privacybeleid.

De Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit werd in 2019 ontwikkeld door meemoo op vraag van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. In 47 stellingen ga je na hoe ver jouw organisatie staat op het vlak van digitale ontwikkeling. Je kan je score bovendien vergelijken met die van andere organisaties die voor jou relevant zijn. Daarnaast ontvang je tips en concrete werkpunten om je digitale maturiteit te verbeteren.

We halen de pagina op, even geduld...