Invulsessie Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit

14 mrt 2022 - 21 mrt 2022 | Bruxelles

Hoe ver staat jouw organisatie in digitale ontwikkeling? Met behulp van de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit kan je je organisatie evalueren en ontdekken wat jouw digitale groeimogelijkheden zijn. Dit doe je gemakkelijk vanachter je (thuiswerk)bureau, maar op 14 en 21 maart kan het ook in groep. Op die data organiseren we begeleide invulsessies in samenwerking met Cultuurconnect.

Wat gaan we doen?

We vliegen erin met een introductie tot de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit. Vervolgens gaan we aan de slag met een gezamenlijke invulsessie. Meemoo-collega Bart Magnus en Edith Leblanc van Cultuurconnect zullen je gedurende de namiddag bijstaan met hulp en advies.

Bovendien maak je kennis met de andere deelnemers en kom je te weten hoe zij kijken naar digitale ontwikkeling binnen hun organisatie. Zin om hen te leren kennen? Sluit vanaf 13u15 mee aan voor een broodje en een drankje.

Voor wie is dit interessant?

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die actief is in het brede culturele veld. Denk aan organisaties uit de erfgoed- en kunstensector, bibliotheken, culturele centra, sociaal-artistieke organisaties, steunpunten, ondersteunende organisaties en dergelijke. Twaalf cultuurhuizen en bibliotheken staan alvast op aanwezig.

Tip! Heb je vragen bij andere tools, zoals CultURIze, DPFManager of OpenRefine? Op dinsdag 22 maart is het expertiseteam van meemoo een hele dag beschikbaar om je vragen te beantwoorden tijdens de coachingdag. Schrijf je hier in.

Afbeelding: (c) Cultuurconnect

Praktisch


Wanneer?

Op maandag 14 maart of op maandag 21 maart komen we samen, steeds van 14u tot 16u30. Je kan je tot 10 maart inschrijven voor een van de sessies.


Waar?

We verwachten je in De Priem te Brussel, het kantoor van Cultuurconnect. Hoe je daar geraakt? Dat lees je hier.

De Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit werd in 2019 ontwikkeld door meemoo op vraag van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. In 47 stellingen ga je na hoe ver jouw organisatie staat op het vlak van digitale ontwikkeling. Je kan je score bovendien vergelijken met die van andere organisaties die voor jou relevant zijn. Daarnaast ontvang je tips en concrete werkpunten om je digitale maturiteit te verbeteren.

We halen de pagina op, even geduld...