Het nieuwe schooljaar in met de vormingskalender van Het Archief voor Onderwijs

24 aug 2021

In het najaar staat Het Archief voor Onderwijs weer paraat met gratis vormingen en workshops! Vanaf september kunnen leerkrachten online en offline hun kennis over ons onderwijsplatform bijspijkeren, binnen én buiten de lesuren. Of ze nu lesinspiratie willen opdoen of de functionaliteiten van het platform willen verkennen, ons aanbod heeft voor elk wat wils.

Dit najaar focust het aanbod op drie pijlers:

  • online vormingen: aan de hand van interactieve online workshops kunnen leerkrachten hands-on vakinspiratie opdoen en ontdekken ze nieuwe manieren om audiovisueel materiaal in hun lessen te integreren. Daarnaast bieden we snelle demo’s aan die leerkrachten op weg helpen met de basisfuncties van ons onderwijsplatform.

  • live workshops: om leerkrachten persoonlijk kennis te laten maken met Het Archief voor Onderwijs organiseren we live workshops per provincie. Laten de maatregelen het op dat moment niet toe? Dan voorzien we een online alternatief.

  • op aanvraag: voor schoolteams of vakgroepen voorzien we workshops op maat, zowel online als op school zelf. Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn.

Onze vormingen worden georganiseerd met de steun van het Departement Onderwijs en Vorming. Ze zijn gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

We halen de pagina op, even geduld...