Infosessie digitale instroom

16 dec 2021 | online

Ben je als contentpartner geïnteresseerd om je digitale collectie duurzaam te bewaren in het meemoo-archiefsysteem? Op 16 december organiseren we een online infosessie over digitale instroom. Nadien kan je je kandidaat stellen voor de volgende ronde.

Door in te stappen in een digitale-instroomtraject stel je je digitaal geboren en reeds gedigitaliseerde bestanden veilig voor de toekomst in het meemoo-archiefsysteem (MAM). Samen stomen we je materiaal klaar voor instroom in ons archiefsysteem: jij gaat aan de slag met je collectie, wij staan in voor de begeleiding.

Praktisch

Benieuwd wat zo'n traject inhoudt? Je komt het allemaal te weten op 16 december (14u). Tijdens deze online infosessie maak je op twee uur tijd kennis met digitale instroom. Daarna heb je de mogelijkheid om je kandidaat te stellen via het aanmeldingsformulier. Word je geselecteerd? Dan start in februari 2022 het voortraject op. Vanaf augustus zal je materiaal daadwerkelijk instromen.

Twijfel je of je klaar bent voor een digitale-instroomtraject? Verdiep je in de supportsectie toegespitst op digitale instroom. Of kom meer te weten over de eerste ronde die tijdens de zomer van start is gegaan.

We halen de pagina op, even geduld...