Workshop Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit

26 sep 2023

Is jouw organisatie aangepast aan de digitale realiteit? Je kan het ontdekken met behulp van de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit die we op vraag van het Departement Cultuur, Jeugd en Media ontwikkelden. Tijdens de workshop op 26 september helpen we je op weg met deze tool en leer je de digitale maturiteit van jouw organisatie in te schatten.

Wat gaan we doen?

We vliegen erin met een introductie tot de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit. Vervolgens gaan we aan de slag met een gezamenlijke invulsessie. Samen met alle deelnemers interpreteren we de verschillende stellingen over digitale maturiteit. Wil je weten of je zelfinschatting realistisch is? Je kan hierover onderling van gedachten wisselen met de andere deelnemers. We voorzien ook ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden.

De tool biedt ook mogelijkheden op het vlak van benchmarking. Tijdens de workshop bekijken we samen hoe je jouw score kan vergelijken met die van andere organisaties, rekening houdend met parameters zoals de sector, het personeel (VTE’s), het startjaar en het werkingsbudget. 

© meemoo

Voor wie is dit interessant?

Iedereen die actief is in het brede culturele veld kan zich voor deze workshop inschrijven. Denk aan organisaties uit de erfgoed- en kunstensector, bibliotheken, culturele centra, sociaal-artistieke organisaties, steunpunten, ondersteunende organisaties en dergelijke.

Praktisch

We verwelkomen je graag op dinsdag 26 september in de namiddag bij ons op kantoor (Ham 175, 9000 Gent). Registreren kan tot 25 september.

Schrijf je hier in voor de workshop


Er mogen foto’s van mij genomen worden?

Deze foto’s mogen gebruikt worden in de communicatie van meemoo?

Hieronder vind je een link naar ons privacybeleid voor evenementen.* Ga je hiermee akkoord?

De Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit werd ontwikkeld door meemoo op vraag van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. In 47 stellingen ga je na hoe ver jouw organisatie staat op het vlak van digitale ontwikkeling. Je kan je score bovendien vergelijken met die van andere organisaties die voor jou relevant zijn. Daarnaast ontvang je tips en concrete werkpunten om je digitale maturiteit te verbeteren.

Heb je een vraag?
Contacteer Bart Magnus
Medewerker Expertise
We halen de pagina op, even geduld...