Hoe pakken we de fotodigitalisering aan: focusgroep voor partners

19 okt 2020 - 22 okt 2020

Dit najaar schakelen we een versnelling hoger in ons onderzoek naar fotodigitalisering. Na eerdere inventariserende stappen, richten we ons nu op de aanpak van een mogelijk fotodigitaliseringsproject. Hierbij willen we jou als contentpartner zo veel mogelijk betrekken. Met een virtuele focusgroep bijvoorbeeld!

Met de tweede fase van het onderzoek willen we bekijken welke rol meemoo al dan niet zal spelen in de digitalisering van fotomateriaal. De stem van de verschillende sectoren en partners waarvoor wij werken is daarbij natuurlijk cruciaal. Daarom willen we je uitnodigen om mee na te denken, voorstellen tegen het licht te houden en je stem te laten horen.

Concreet kan je dat op vier momenten doen tijdens de week van 19 oktober. Je kiest een dag uit en belt anderhalf uur in om samen met ons en met andere contentpartners mee te denken. Op de agenda: we bespreken enkele discussieonderwerpen, stemmen op bepaalde voorstellen, en doen een aantal break-outsessies. Je krijgt meteen ook inzage in de manieren waarop wij de digitalisering van fotomateriaal zouden kunnen ondersteunen.

  • ma 19/10: 15u-16u30

  • di 20/10: 13u30-15u

  • woe 21/10: 10u-11u30

  • do 22/10: 9u30-11u

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Heb je een vraag?
Contacteer Loes Nijsmans
Manager Digitalisering & Acquisitie
We halen de pagina op, even geduld...