Gerelateerde events


Ontdek de vormingskalender van Het Archief voor Onderwijs voor dit voorjaar!

14 dec 2020

Het Archief voor Onderwijs, onze beeldbank vol audiovisueel materiaal voor in de klas, organiseert in het voorjaar opnieuw een hele reeks vormingen. Wegens de coronamaatregelen zijn alle workshops online. Leerkrachten en andere onderwijsprofessionals ontdekken er in sessies van één of twee uur de functies van het platform of gaan onder begeleiding meteen zelf aan de slag met het aanbod.

Er zijn vier soorten vormingen, voor elk wat wils:

  • Tijdens snelle demonstraties laat de lesgever je op een uur tijd de basisfuncties van Het Archief voor Onderwijs zien, of focussen we op bv. filters en collecties.

  • Voor beginners die onder intensieve begeleiding willen leren werken met Het Archief voor Onderwijs, vinden er interactieve workshops plaats.

  • Voor lesgevers die onder begeleiding het aanbod voor hun vak willen ontdekken, zijn er de vakspecifieke hands-on workshops.

  • Tijdens de webinars met lesinspiratie uit ons educatief aanbod tonen we voorbeelden van hoe je beeld en geluid inzet in de klas. Lesgevers leren er het aanbod aan collecties van onze educatieve partners kennen.

De vormingen zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Het is mogelijk om meerdere sessies te combineren, door bijvoorbeeld eerst een workshop voor beginners en daarna een webinar met lesinspiratie te volgen.

Ontdek alle mogelijkheden en schrijf je in!

> Naar de vormingskalender
We halen de pagina op, even geduld...