Kunst en erfgoed op artinflanders.be

Doelgroep:
het brede publiek, kunst- en erfgoedliefhebbers, het onderwijs, onderzoekers, professionele gebruikers, uitgevers van kunstpublicaties en pers

Ben je op zoek naar kwalitatieve fotografische reproducties van Vlaamse kunst en erfgoed? Wil je graag beelden uit musea en erfgoedcollecties gebruiken in je klas, je onderzoek of een publicatie? Op artinflanders.be maken wij een breed aanbod uit de rijke erfgoedgeschiedenis van Vlaanderen toegankelijk.

Je kan er beelden van hoge kwaliteit - die we maken voor musea en erfgoedinstellingen - gratis downloaden voor niet-commercieel gebruik. Ook met vragen rond printtoepassingen en commercieel gebruik helpen we je graag persoonlijk verder.

Op artinflanders.be vind je meer dan 30.000 beelden terug van zestig organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de panelen van de gebroeders Van Eyck, de werken van Roger Raveel of collecties van het Nationaal Visserijmuseum en het Museum van Deinze en de Leiestreek. Je kan eenvoudig en snel zoeken op naam van de kunstenaar, de collectie waarin het werk opgenomen is, de locatie, het type werk en de periode waarin het gemaakt werd. Van werken die niet langer auteursrechtelijk beschermd zijn, kan je de foto gratis downloaden.

Benieuwd? Ontdek artinflanders.be >

Partners artinflanders.be

We kunnen deze beelden enkel aanbieden dankzij de partners waarmee we samenwerken. Hoe en waarom we hun collecties digitaal vastleggen, lees je hier.

Heb je een vraag?
Contacteer Bart De Sitter
Medewerker Art in Flanders